Flytting av seminproduksjonen

Flytting av seminproduksjonen

Ferdigstilling av den nye seminstasjonen Norsvin Alfa går etter planen. Uke 23 er siste uken med produksjon på Norsvins seminstasjonen på Stensby. Fra mandag 12. juni skal vi ha full produksjon på det nye anlegget Norsvin Alfa.

 

 

Viktig informasjon til våre sædkunder: 

  • Pga flyttingen framskyndes  frist for bestilling av postpakker til kl 10 fredag den 9. juni.
  • Vi anbefaler som før alle postkunder om å bestille på torsdag i stedet for fredag. Dette gir økt sikkerhet for å få fram pakken før helga, og det er også lavere fraktgebyr.
  • Fra mandag 12. juni skal vi ha full produksjon på det nye anlegget Norsvin Alfa. Pga lengre transport fra det nye anlegget og omlasting av sædpakker, må alle kunder på Østlandet som får pakker levert med budbil forvente at sædpakkene ankommer hentested ca 30 minutter senere enn i dag.

Nytt hentested i Hamar

  • Produsenter/ inseminører i nærområdet til Hamar får nytt hentested for sædpakker fra og med 12. juni. Det blir slutt på utlevering på Stensby, i stedet etableres hentested på Felleskjøpets avdeling på Sælid, Sælidvegen 44, 2322 Ridabu.
  • Bestillingsfrist for ordrer som skal hentes av kunde på Sælid blir kl 09.00. Vi forventer at pakkene er klare for henting på Sælid ca kl 10. Nærmere info sendes til berørte kunder.

Bestillingsfrist for de som får sædpakker med buss fra Hamar blir kl 09.00 fra og med 12. juni.

Vi håper at vi skal klare å levere ordrer som normalt ved oppstarten av produksjonen på det nye anlegget mandag 12. juni, men ber om tålmodighet dersom det oppstår noe forsinkelser de første dagene. 

Oppdatering:

Første produksjonsdag på Norsvin Alfa var mandag 12. juni. Da sendte vi ut  over 3300 semindoser, og produksjonen gikk som normalt første dagen på nytt anlegg.  

Lab Alfa

Se også: 

Bestillingsinformasjon Norsvin semin

Bestillingsfrister Norsvin semin

Ekspedisjon: 62 51 01 02

Vakttelefon: 908 52 120