Kjøttets tilstand 2020

28. oktober lanserte Animalia Kjøttets tilstand 2020 – en årlig statusrapport over sentrale deler av norsk egg- og kjøttproduksjon.
Test
Publisert: 30.10.2020 Oppdatert: 30.10.2020

Stikkord:

28. oktober lanserte Animalia Kjøttets tilstand 2020 – en årlig statusrapport over sentrale deler av norsk egg- og kjøttproduksjon.
– Årets utgave av Kjøttets tilstand viser at hovedtrendene når det gjelder kjøtt- og eggproduksjon er positive. Statistikken dokumenterer at produktiviteten øker, kvaliteten på råvarene er god og omdømmet til både bransjen og produktene ligger på et stabilt høyt nivå. Også kjøttforbruket gjenspeiler stabilitet og bransjen får gode tilbakemeldinger fra folk flest når det gjelder hvordan bransjen møter utfordringer knyttet bærekraftig matproduksjon, sier direktør i Animalia, Tor Arne Ruud.
På side 12-19 i rapporten finner du en interessant artikkel om Friskere gris med SPF.
Rapporten finner du her: Kjøttets tilstand 2020