Bestillingsfrister for påsken 2018

Bestillingsfrister for påsken 2018

Påsken nærmer seg, og det er viktig å merke seg bestillingsfristene som gjelder disse dagene. For noen vil det være nødvendig å endre avvenningsdag for å tilpasse seg leveringsmulighetene.

For våre postkunder er det viktig å merke seg at siste dag for postforsendelse før påske blir tirsdag 27. mars (framme onsdag 28. mars) og deretter blir det ingen postsendinger før tirsdag 3. april (framme onsdag 4. april. Vi får dessverre ikke sendt post mandag 2. påskedag, men vi kan sende med Jetpak, da må pakken hentes på nærmeste flyplass. Vi oppfordrer om å bestille Jetpak i god tid, ring oss gjerne på forhånd for å avtale.
Merk også at det går budbiler både fra Hamar, Skatval og Stavanger onsdag før skjærtorsdag og på påskeaften. Sæd som sendes ut fra Skatval og Stavanger påskeaften er produsert onsdag 28. mars. Det går ikke budbilruter på Østlandet 2. påskedag, det er kun utlevering på Felleskjøpet, Sælid på Hamar.
 
Se detaljer i tabell nedenfor og nedlastbar oversikt/ link som viser når vi tar ut og ekspederer sæd i påsken og hvilke bestillingsfrister som gjelder.

Bestillingsfrister