CEO i Topigs Norsvin takker for seg

Test
Publisert: 03.05.2019 Oppdatert: 06.06.2019

Stikkord:

Topigs Norsvin annonserer i dag at Martin Bijl, Chief Executive Officer i Topigs Norsvin, sier opp sin stilling fra slutten av august 2019. Martin Bijl har takket ja til en stilling ved the Executive Board of Royal Barenbrug Group, et familie-eid og ledende internasjonalt frøfirma.

“Under Martins ledelse har Topigs fusjonert med Norsvin, og Topigs Norsvin har blitt transformert til et vellykket high-tech selskap som er verdensledende innen svinegenetikk. Jeg ønsker å takke ham personlig, på vegne av the Supervisory Board, for hans innsats i Topigs Norsvin de siste 11 årene”, sier Mark Tijssen, chairman i Topigs Norsvin.

Martin Bijl: “Det har vært en stor ære å arbeide for Topigs Norsvin i en interessant periode med stor endring og vekst. Jeg er veldig stolt over å ha jobbet med gode kolleger over hele verden for å oppnå vår nåværende posisjon som et verdensledende selskap innen svinegenetikk. Jeg er sikker på at selskapet vil fortsette å utvikle seg i årene som kommer.”

En prosess for å finne en ny CEO vil snart settes i gang. Martin Bijl vil fortsette å lede Topigs Norsvin de neste månedene. Når han forlater selskapet i slutten av august, vil Hans Olijslagers (CTO) og Cor van Hertrooij (CFO) lede Topigs Norsvin til en ny CEO er på plass.