Endringer i Norsvins distribusjon

Fra 15. mars vil det bli endringer i distribusjonen og endrede bestillingsfrister.

Test
Publisert: 30.11.2020 Oppdatert: 22.01.2021

Stikkord:

Norsvin´s styre har vedtatt at Norsvins sæddepot på Skatval i Trøndelag blir lagt ned. Dette blir gjort gjeldende fra 15. mars 2021. Det vil fortsatt bli levering av pakker med budbil fra Værnes og nordover. Sæddosene skal pakkes på Hamar på morgenen, sendes med fly til Værnes og distribueres med bil samme kveld. Det vil bli utlevering 4 dager pr. uke og det skal opprettes selvbetjente beredskapslager. Endringene i Trøndelag er en følge av en større gjennomgang av semindistribusjonen, der målet er å effektivisere distribusjonen og tilpasse den til dagens svineproduksjon.

Det vil også bli endringer i de øvrige budbilområdene. Det er vedtatt at det blir 4 dager pr. uke med budbildistribusjon både i Trøndelag, på Østlandet og i Rogaland. I Trøndelag og på Østlandet vil en av de fire dagene bli erstattet med ekspressrute som har større avstand mellom utleveringsstedene. Nye bestillingsfrister og distribusjonsdager finner dere i tabellen under.

Det vil komme nærmere informasjon i januar om budbilruter og utleveringssteder.

Her er tabellene under som pdf.

 

 

 

 

Alltid dagens sæd fra Norsvin Alfa til Stavanger depot. OBS! Dato på tuben angir siste anbefalte bruksdag.

Vakttelefon
Er du i tvil om noe som angår bestilling eller forsendelse? Ta kontakt med depotet eller vår vakttelefon 90 85 21 20 (sæddistribusjon).
Vakttelefonen er bemannet man-fre: 0800-1600 (1530), lørdag: 08:00-12:00, søndag: 10:00-12:00