Laster Arrangementer

Gris i ´19-kongress

Gris i ‘19 arrangeres torsdag 21. til fredag 22. november i flotte lokaler på Thon Hotel Oslo Airportpå Gardermoen.

Kongressen arrangeres av Norsvin, Nortura og Felleskjøpet, og har et stort stand-område hvor du kan treffe aktører og utstyrsleverandører til en fagprat. Utstillerområdet er større enn noen gang, og all bespisning og foredrag foregår i samme del av hotellet. Gris i ‘19 blir en komplett kongress der både utstyr, bygg, fag, fôring, forsikring og finansiering blir viktige elementer.

 

 

 

Spennende og varierte foredrag

Årets konferanseprogram består av 4 delte sesjoner med god tid til pauser mellom foredragene. Foredragene varierer i tema, både fag og annet, slik at her blir det noe for alle. Det er ikke direkte-påmelding til foredragene – du deltar der du vil.Stort utstillerområde

Årets konferanse har et stort utstillerområde der leverandører og andre aktører stiller for en fagprat. Her vil er det også mulig å treffe årets sponsorer, se Gris i’19 – nettsiden for oversikt over sponsorer her.

Praktisk informasjon

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet, eller kun 10 min med shuttlebuss fra flyplassen om du kommer med fly eller tog. De fleste vil få rom på Thon Hotel Oslo Airport, men noen får rom på nabohotellet, Thon Hotel Gardermoen. Dette hotellet ligger i gangavstand, kun 5 minutter å gå.

Påmelding

Det er fremdeles mulig å melde seg på årets Gris i’- konferanse. Ta med deg ektefelle, samboer, avløser, en nabo og/eller en venn og meld deg på i dag!

Meld deg på konferansen her.

For mer informasjon om kongressen, besøk Gris i ’19s nettside her.