Kurshøsten på Norsvinskolen

Til høsten har Norsvinskolen planlagt flere spennende kurs. Etter en lang periode der vi hovedsakelig har holdt webinarer, gleder vi oss veldig til å kunne møtes fysisk igjen.

Test
Publisert: 22.06.2021 Oppdatert: 22.06.2021

Stikkord:

Til høsten har Norsvinskolen planlagt flere spennende kurs. Etter en lang periode der vi hovedsakelig har holdt webinarer, gleder vi oss veldig til å kunne møtes fysisk igjen. Det blir fint å igjen kunne legge til rette for meningsutvekslinger og diskusjoner blant deltakerne på en mer dynamisk måte enn hva vi får til over nett.

Smykk deg med tittelen “Cand Pig”!

For å bli «Cand Pig» må du ha fullført kursene; smågrisproduksjon, slaktegrisproduksjon og driftsledelse. Hver kurs har varighet på tre dager. I høst holder vi kurs i smågrisproduksjon både på Hamar og i Rogaland. I tillegg avholder vi kurs i driftsledelse på Hamar.

Kursene i henholdsvis smågrisproduksjon og driftsledelse er åpent for alle som jobber i bransjen, både for erfarne og uerfarne. Om du jobber som avløser, rådgiver eller er erfaren på gris er det alltid noe nytt du kan tilegne deg. Som alltid er det avsatt tid til spørsmål og diskusjoner under foredragene.

Svinefaglig seminar

I desember er det igjen klart for svinefaglig seminar. I år holdes seminaret fysisk på Hamar 1.-2. desember. Programmet er ikke klart enda, men vi hold av datoen allerede nå, så du er sikker på å få det med deg. Programmet legges ut på nettsidene våre her når det er klart.

Følg også med på Norsvinskolen sin side for oversikt over alle kommende kurs.