Meld deg på Gris i ‘19 – redusert pris fram til 1. juli

Test
Publisert: 13.06.2019 Oppdatert: 20.06.2019

Stikkord:

Gris i ‘19 arrangeres torsdag 21. til fredag 22. november i flotte lokaler på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen. Melder du deg på før 1. juli får du redusert pris «early pig» på 10 %!

Kongressen arrangeres av Norsvin, Nortura og Felleskjøpet, og har et stort stand-område hvor du kan treffe aktører og utstyrsleverandører til en fagprat. Utstillerområdet er større enn noen gang, og all bespisning og foredrag foregår i samme del av hotellet. Gris i ‘19 blir en komplett kongress der både utstyr, bygg, fag, fôring, forsikring og finansiering blir viktige elementer.

Det legges opp til et program i 4 delte sesjoner med god tid til pauser mellom foredragene, programmet vil bli lagt ut så snart det er klart. Foredragene vil variere i tema, både fag og annet, slik at de blir interessante foredrag for alle. Det er ikke direkte-påmelding til foredragene – du deltar der du vil.

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet, eller kun 10 min med shuttlebuss fra flyplassen om du kommer med fly eller tog. De fleste vil få rom på Thon Hotel Oslo Airport, men noen får rom på nabohotellet, Thon Hotel Gardermoen. Dette hotellet ligger i gangavstand, kun 5 minutter å gå.

Melder du deg på før 1. juli får du redusert pris «early pig» på 10 %, så meld deg på i dag!

Meld deg på konferansen her.

For mer informasjon om kongressen, samt påmelding, besøk Gris i ’19s nettside her.