Når: 29. – 30. november
Sted: Scandic Oslo Airport Hotel
Fagseminaret samler svineprodusenter og andre i næringa til faglig og sosialt samvær. Programmet omfatter tema som blant annet helse, fôring og godt system i grisehuset. Det blir foredrag om erfaringer med storbinger til slaktegris og foredrag fra smågrisprodusenter om overgang til SPF, samt “hvordan komme på topp 10 som smågrisprodusent”.
Gå til programmet: Norsvinskolens Fagseminar 2023
Se invitasjon: Invitasjon Norsvinskolens Fagseminar 2023
Dagen før: opplegg for unge bønder
Vi arrangerer i år et eget mini-opplegg for unge bønder! Dette starter dagen før selve fagseminaret: på ettermiddagen tirsdag 28. november. Denne ettermiddagen tar en prat om motivasjon og hvorfor dere vil jobbe med svineproduksjon. Vi spiser felles middag i restauranten kl. 19.30.
Dag 1 av seminaret (29/11) starter med to foredrag spesielt tilegnet samme målgruppe. Vi vil sette søkelys på hvor viktig dere er for næringa framover. Det er store muligheter for den som er motivert og vil jobbe med gris.
Er du ung bonde under 35 år og vil bli med på ettermiddagen den 28. så send en e-post til dyre-johan.haug@norsvin.no
Deltakelse 28/11 og overnatting til 29/11 sponses av Norsvin. Dere betaler en egenandel på 500,-.
For videre deltakelse på seminaret betaler unge bønder under 35 studentpris.
Velkommen!
Priser og påmelding
Pris Full pakke*:
*Full pakke er deltakelse to dager med overnatting og treretters festmiddag (drikkepakke inkludert – tre enheter).
Medlem 4650,-
Ikke-medlem 5400,-
Student 3900,-
For dobbeltrom gis det 300,- i rabatt pr. deltaker
Pris uten overnatting**:
** Deltagelse to dager samt middag
Medlem 3750,-
Pris uten overnatting og middag:
Medlem 2550,-
Ikke-medlem 3300,-
På Min Side er seminaret opprettet i to deler. En del for opplegg for unge bønder og en del for selve seminaret. Skal du delta på alt så må du melde deg på begge delene.
MERK: Påmelding innen 12. september!
Ved spørsmål, kontakt:
dyre-johan.haug@norsvin.no