Påmelding åpnet for Gris i’22

Del dette innlegget:

Endelig er påmeldingen til årets store begivenhet, Gris i ’22, åpen! Gris i ’22 blir gjennomført på Scandic Oslo Airport Hotell 9.-10.november. Hotellet ligger i Ravinevegen 15 ikke langt fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Litt om programmet

«Gris i 22» starter opp 9.november kl. 11:00, og avsluttes med lunsj torsdag 10.november kl.14:00. Fagprogrammet på konferansen består av 24 spennende og dagsaktuelle foredrag hvor det skal være noe å «ta med seg hjem» både for smågris- og slaktegrisprodusenter.

Mellom foredragene er det pauser der du kan få deg en god prat med andre svineprodusenter, rådgivere, selgere og besøke stands.

Onsdag kveld er det Festmiddag med god mat og drikke, taler, underholdning og etter hvert mulighet for dans.

Mer om programmet her. Følg med på Gris i ’22 på nett og på Facebook for oppdateringer de nærmeste ukene.


Early pig – rabatt

Melder du deg på i løpet av juni måned, får du 10% rabatt.

Gå til påmelding her!

Avl for redusert rånesmak

Androstenon og skatol er begge arvelige komponenter, så avl for lavere nivåer av rånesmak i grisene er mulig og er en langsiktig løsning på rånesmaksproblematikken. Rånesmak er nå implementert i avlsmålet til norsk landsvin og duroc.

Grunnene til at dette ikke har blitt gjort tidligere, er usikkerhet rundt hvordan en seleksjon vil påvirke reproduksjonsegenskaper samt mangel på tilfredsstillende målemetoder.