Spennende kurs hos Norsvinskolen

Norsvinskolen har flere spennende kurs på planen fremover, blant annet kurs i slaktegrisproduksjon og kurs i hold av utegris. Det er fremdeles ledige plasser.

Test
Publisert: 28.01.2020 Oppdatert: 29.01.2020

Stikkord:

Vi er godt inne i det nye året, og Norsvinskolen har flere spennende kurs de kommende månedene. Først ut i februar er et tredagerskurs i slaktegrisproduksjon, som er et av tre kurs man trenger for å smykke seg med tittelen “Cand Pig”. Kurset passer for alle som jobber i bransjen, både for erfarne og uerfarne. Uken etter følger et dagskurs for slaktegris på Mære Landbrukskole, et kortere kurs der fokus ligger på tema som blant annet økonomi, fôring, ventilasjon.

I mars er det klart for Norsvinskolens første kurs i utegrisproduksjon. De siste årene har det vært økt interesse for svineproduksjon utendørs, og Norsvin ser behovet for økt kunnskap om hold av utegris. Kurset tar for seg regelverk rundt hold av utegris, men også praktiske råd og tips. 

I november legges det opp til et fagseminar, der programmet foreløpig ikke er spikret. Vi anbefaler alle å holde av datoene enn så lenge, så oppdateres detaljene etterhvert.

Se kurskalenderen under for ytterligere informasjon.

 


Kurskalender 2020

Navn Type kurs Sted Mer Informasjon
4.-6. februar Slaktegrisproduksjon Tredagerskurs Hamar Les mer om kurset her
11. februar Dagskurs for slaktegris Dagskurs Mære Landbruksskole Les mer om kurset her
2. mars Kurs i utegrisproduksjon Dagskurs Hamar Les mer om kurset her
25.-26. november Fagseminar Todagerskurs Hamar Les mer om kurset her

 


Norsvinskolen tilbyr hvert år kurs innen smågrisproduksjon, slaktegrisproduksjon og driftsledelse. Vi tilbyr også inseminasjonskurs og ulike fordypningskurs innen utvalgte tema.

Norsvinskolen har som mål å øke lønnsomheten og dyrevelferden i landets mange grisehus, og å skape gode holdninger. Dette gjør vi gjennom faglig skolering. Norsvinskolen er også en viktig møteplass for å bygge nettverk innen svineproduksjon.

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, ta kontakt med Dyre Johan Haug på tlf. 977 51 725,
eller Norsvin på e-post.


Påmelding

Påmelding gjøres via Min Side: minside.norsvin.no