Velkommen til svinefaglig seminar 7.-8. desember!

Vi gleder oss til vårt årlige svinefaglige seminar som arrangeres 7.-8. desember. Det er fremdeles mulig å melde seg på.

 

 

 

Test
Publisert: 24.11.2021 Oppdatert: 24.11.2021

Stikkord:

Årets svinefaglige seminar holdes på Scandic CC i Hamar den 7.-8. desember

Seminaret er for alle som jobber i svinenæringa, svineprodusenter, røktere, avløsere, og rådgivere. Alle bør ha noe å hente her.

På dag én vil det handle om å se framover i næringa. Vi har kalt første bolk «mulighetsrom for norsk svineproduksjon». Her vil Mattilsynet holde innlegg om hvilke utfordringer vi har i næringa i dag og hvordan løse dem. Inger Lise Andersen som jobber mye med grisens atferd vil si litt om hvordan tilrettelegge for god dyrevelferd i eksisterende bygg og i nybygg. Norsvin holder innlegg om hvordan vi avler grisen framover, og I-mek bransjen ved Felleskjøpet og Fjøssystemer vil ta for seg framtidsrettete bingeløsninger.

Etter innleggene åpnes det opp for spørsmål.

På ettermiddagen forsetter vi med foredrag om røkters betydning for produksjon og dyrevelferd. Det blir også et foredrag om hvilke forsikringer svineprodusenten bør ha før vi avslutter dagen med et foredrag om godt fungerende ventilasjonsanlegg.

Etter det faglige er det festmiddag med sosialt samvær, for den som vil være med

På dag to blir det en del foredrag om fôring, både smågris, purker og slaktegris. Vi får også et foredrag fra Fjøssystemer om ombygging av eksisterende bygg med søkelys på mere smågrisplass. Felleskjøpet vil presentere nyheter innen anlegg for fôring, ventilasjon og systemer for å tildele strø automatisk. Siste del på dag to vil gå på underlag i binger, fortrinnsvis gummimatter.

Så her er det noe å hente for alle.

Priser

For medlemmer i Norsvin:

Deltagelse 2 dager inkludert overnatting i enkeltrom og festmiddag: kr 3900

Deltagelse 2 dager inkludert festmiddag (ikke overnatting): kr 3450

Deltagelse 2 dager uten festmiddag og overnatting: kr 2500

For ikke-medlemmer er det pristillegg kr 600,- (gjelder alle alternativer ovenfor).

For de som ønsker overnatting i dobbeltrom er det et avslag på 200 kr pr deltager. For de som ønsker dette, må begge melde seg på og velge alternativet «Dobbeltrom» under «romtype» (Min Side), samt skrive i Kommentar-feltet hvem man skal dele rom med.

Vi gir prisavslag til studenter, ta kontakt med på epost dyre-johan.haug@norsvin.no

Påmelding

For å melde dere på, send en e-post til:

norsvin@norsvin.no eller dyre-johan.haug@norsvin.no