Studiekurs

// På lag med grisen 

Velkommen til studiekurs 2021!

Tema for årets kurs er etologi – grisens atferd.

Studiekurset er inndelt i tre deler. Hver del består av flere kapitler med tekst og filmer. Nytt av året er at kapitlene publiseres i magasinet Svin, samt på denne siden. Vi har også utarbeidet arbeidsoppgaver/ diskusjonsspørsmål til hver kursdel, og vil etter hvert lansere en registreringsordning for de som ønsker å motta kursbevis etter endt kurs. 

Studiekurs del 1 er tilgjengelig allerede nå, se lenger ned på denne siden. Del 2 og 3 kommer snart. Du kan velge om du ønsker å laste ned kapitlene som pdf under kursmateriell, eller lese dem på denne siden. Du navigerer mellom kapitlene ved bruk av fanene under overskriften Studiekurs del 1.

Studiekurset er utviklet for bruk i lokale studieringer rundt om i landet. Lurer du på om det finnes en studiering nær deg? Ta kontakt på norsvin@norsvin.no.

Dersom du ikke får opp teksten nedenfor, kan det være at du må oppdatere nettleseren din. Bruker du en gammel versjon av Microsoft Edge, anbefaler vi at du installerer den nye versjonen som du finner her.

Studiekurs del 1

Studiekurs del 2

Studiekurs del 3