Sett av tid til faglig påfyll – Vi lover god stemning både faglig og sosialt, med gode muligheter for å treffe nye kollegaer.
Vi gjentar suksessen fra i fjor, og starter programmet 26/11 kl 17.00 med et eget opplegg for unge bønder. Dagen avsluttes med felles middag. Onsdag 27/11 fortsetter “ung bonde”-samlingen med foredrag fra et ungt par som har tatt over gården, og nå satser som foredlingsbesetning med Norsvin Landsvin.
Klokken 10.30 onsdag 27/11 åpner vi for deltakerregistrering på fagseminaret. De faglige foredragene starter opp kl 11.00.
Program:
Fagseminar 2024
Onsdag 27. november | |
10.30 - 11.00 | Deltakerregistrering, kaffe og fingermat |
11.00- 11.10 | Velkommen |
11.10 - 11.45 | Hva forsker vi på i Norsvin? v/ Kristine Hov Martinsen, Norsvin |
12.00 - 12.45 | Stolt svinebonde med kunnskap og framtidstro v/Norsvin |
12.45 - 13.45 | Lunsj |
13.45 - 14.30 | Dyrevelferdsmelding og ny gjødselforskrift på trappene. Hva vil dette bety for svineprodusenten? v/Gyda Gaarder Tøraasen og Øystein Moen, Norsvin |
14.45 - 15.30 | Ødemsyke, kjent sykdom med nye utfordringer. v/Eli Maria Stenklev, ass. fagsjef i Nortura |
15.30 - 16.00 | Pause med kaffe |
16.00 - 16.30 | God beinhelse krever god genetikk og fôring. v/Ellen M. Langmoen Olsen og Signe Lovise Thingnes, Norsvin |
16.45 - 17.30 | Hva gjør vi for å sikre god beinhelse. v/FK, Norgesfôr og Fiskå |
17.30 - 18.00 | Paneldebatt |
19.30 | Festmiddag |
Torsdag 28. november | |
09.00 - 09.45 | Smart ombygging for smågrisproduksjon v/Bjørn Åge Fjeset, Fjøssystemer AS |
10.00 - 10.45 | Optimal ventilasjon for godt miljø og rene binger. v/Ådne Kalvik, Felleskjøpet Agri |
11.00 - 1145 | Hvordan ta vare på egen psykisk og fysisk helse, v/Linn Thorud, NLR |
12.00 - 13.00 | Vår slaktegrisproduksjon. v/Elisabeth M. Berg og Hans Martin Landstad, beste slaktegrisprodusent i 2023 |
13.00 | Lunsj, hjemreise |
Ung bonde 2024
Tirsdag 26. november | |
17.00 - 17.45 | Norsk svineproduksjon, mye å være stolt av! |
18.00 - 18.45 | Svinekjøttet- sunt og bærekraftig. v/Elin Hallenstvedt og Guro Waage, Nortura |
18.45 - 19.30 | Bli kjent |
18.45 - 19.30 | Middag i resturanten |
Onsdag 27. november | |
09.00 - 10.00 | Derfor valgte vi å satse på gris, nå som foredlingsbesetning. v/Petter og Janne Søby |
Komplett program med en kort beskrivelse av foredragene finner du her.
Påmelding:
Påmeldingen er nå åpnet! Gå inn på Min Side på norsvin.no og meld dere på. De som ikke har tilgang til Min Side kan sende en e-post til: dyre-johan.haug@norsvin.no. Husk da å få med hva dere vil delta på og hvem som skal faktureres.
Bindene påmelding innen 16. september. Det er reservert 135 hotellrom. På grunn av priser og betingelser på hotellet så er det viktig å overholde denne fristen. Norsvin kan dessverre ikke garantere plass for overnatting på hotellet ved senere påmelding. Uansett så kommer det et pristillegg på 500,- pr. person ved påmelding etter den 16. september.
Sted:
Scandic Oslo Airport, Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen
Priseksempler pr. deltaker:
Full pakke er deltakelse to dager, treretters festmiddag og overnatting inkludert drikkepakke (tre enheter).
Medlem 4950,- for full pakke.
Ikke-medlem 5650,- for full pakke
For dobbeltrom gis det 345,- i rabatt pr. deltaker.
Medlem to dager og middag, ikke overnatting 3950,-
Medlem to dager uten overnatting og middag 2750,-
Ikke-medlem to dager uten overnatting og middag 3440,-
Student, full pakke 4150,-